دسته‌بندی نشده

سینک ها و انواع

سینک

سینک ها

سینک‌ ها برای دوام بیشتر و شستشوی راحت‌تر باید از جنس استیل ضد خش باشند.
نظر به اینکه مدل استیل  ۳۰۴ به خاطر ترکیباتش (۸ درصد نیکل به اضافه ۱۶ درصد کروم) دوام بیشتر و خاصیت ضدزنگ زدگی کمتری نسبت به انواع دیگر استیل دارد،
در ساخت انواع سینک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در صورتی که لبه‌های سینک منحنی (coved corner) باشند راحت‌تر تمیز می‌شوند و همچنین اگر شیر سینک ها و حتی انواع بن ماری به روی دیوار نصب شود
تمیز کردن قسمت‌های زیرین سینک بهتر انجام می‌گیرد. چنانچه سینک شما یک سینک ظرفشویی باشد باید درین برد را به لیست نیازمندی‌های سینک اضافه نمایید
و اگر درین برد بیشتر از ۹۰ سانتی متر باشد باید برای آن پایه‌هایی جداگانه در نظر گرفت.

انواع سینک

سینک‌ ها دارای دسته‌بندی و انواع مختلفی می‌باشند که متناسب
با فضای قرار گیری می‌توانند در یکی از دسته‌های زیر جای گیرند:

مشخصات انواع سینک

Pot sink

برای شستن قابلمه‌ها و ماهیتابه‌ها در قسمت ظرفشورخانه. ارتفاع استاندارد سینک نباید از ۳۸ اینچ تجاوز کند
و عمق سینک از جلوی سینک تا پشت آن باید ۲۸ اینچ در نظر گرفته شود.

Dish sink

در رستوران‌هایی که موارد منو محدود هستند برای تجهیزات کافه و رستوران از این سینک‌ ها بیشتر استفاده می‌شود،
که دارای سه لگن بوده و سایز هر لگن ۱۶ در ۲۰ اینچ می‌باشد و عمق لگن‌ها ۱۴ اینچ است. این گونه سینک‌ها باید دبل درین برد باشند
یکی در انتهای سمت راست و دیگری در انتهای سمت چپ.

pot-dish sink ترکیبی

در رستوران‌های کوچک می‌توانید از سینک های سه لگنه با اندازه‌ی بزرگ‌تر، هم برای شستن قابلمه، هم برای شستن ظروف استفاده کنید.
اندازه هر لگن سینک معمولا ۲۰ در ۲۰ با عمق ۱۴ اینچ می‌باشد،
اما چنانچه برای شستن ظروف عریض از سینک استفاده می‌کنید
می‌توانید ابعاد لگن‌ها را ۲۴ در ۲۴ و یا ۲۴ در ۲۸ اینچ در نظر بگیرید.

Hand sink

این نوع می‌تواند پایه‌دار و یا دیواری باشد. سینک های دیواری به دلیل عدم وجود پایه، آسان‌تر تمیز می‌شود.
این نوع سینک معمولی ۲۰ اینچ طول، ۱۶ اینچ عرض و ۸ اینچ عمق دارد، سایزهای کوچک‌تر هم قابل قبول است.

Bar sink

یک سینک ۴ قسمتی است با طولی معادل ۸ تا ۱۰ فیت و حداقل به ۲۴ اینچ درین برد در هر دو طرف سینک ها احتیاج است،
این گونه سینک‌ها بین ۱۸-۲۴ اینچ عرض دارند و عمق هر لگن آن معادل ۱ فیت می باشد
که بیشتر برای  قسمت بار در کافی شاپ استفاده میشود.

Prep sink

معمولا سینک های دو لگنه به منظور شستن و پوست کندن سبزیجات در بخش‌های آماده‌سازی اولیه  است
که یک سطل آشغال صنعتی زیر یکی از لگن‌ها نصب می‌شود.
سایز آن‌ها بستگی به میزان کاری دارد که در آشپزخانه انجام می‌شود.

Utility sink

برای نظافت و شستن تی‌ها در اتاق تیشورخانه  یک سینک بزرگ عمیق مستطیلی که معمولا به هم ریخته و کثیف است،
دست کم اگر زیبا نباشد بسیار پرکاربرد است. اگر نوع دیواری آن را انتخاب کنید
از فضای زیر آن برای نگهداری سطل زباله می‌توان استفاده کرد.

انتخاب سینک

اول از همه باید ابعاد محل نصب سینک را بدانید چون سینک ها ابعاد متفاوتی دارند.
سینک ها از نظر نوع نصب به سینک توکار و روکار تقسیم میشوند
و در چندسال اخیر سینک های زیرکار یا به اسم دیگر کورین هم وارد بازار شده اند.

مزایا و معایب سینک های توکار و روکار و زیرکار:
  • سینک روکار دارای چارچوب است و بر روی کابینت نصب میشود وبه دیوار پیچ میخورد. خیال راحت برای آب بندی خوب ولی ظاهری قدیمی دارد.
  • سینک های توکار بر روی صفحه کابینت نصب میشوند ظاهری لوکس و طرح های متنوع دارد ولی آسیب پذیری کابینت اطراف سینک بالا است.

سینک زیرکار از زیر به صفحه کابینت نصب میشود و از رو تنها لگن آن مشخص است
این مدل سینک ظاهری مدرن دارد ولی نیاز به آب بندی تخصصی و وزن زیاد را نمیتواند متحمل شود.

نکته: سینک توکار و زیرکار به دلیل پخش آب روی کابینت به صفحه کابینت چوبی و ام ­دی­ اف آسیب میرساند و بیشتر مناسب صفحه های ضد آب است.

 

با کمک تیم بازرگانی ملک میتوانید آنچه را که دوست دارید راحت تر تهیه کنید.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.