دسته‌بندی نشده

فر و انواع آن

فر های جدا

فر برقی چیست؟

در فرهای برقی یک عنصر گرمایشی وجود دارد. این عنصر به کمک نیروی برق داغ شده و گرمای لازم جهت پخت غذا را تولید می‌کند. اصولا پخت غذا در فرهای برقی با تابش حرارت و گرما توسط 3 تا 4 المنت‌ موجود در فر بدون هیچ اشعه مضری باعث می‌شود غذا کاملا پخته شود.

مزایای فر برقی:

  • فرهای برقی بهترین جایگزین برای مایکروویو ها هستند که بدلیل وجود اشعه مضر در مدت طولانی باعث آسیب به بدن و سلامتی می‌شد.
  • فرهای برقی با عملکرد یخ زدایی ، پخت و گرم کردن مواد غذایی در کوتاه‌ترین زمان و با کم‌ترین آسیب اولین و بهترین گزینه برای خرید است.
  • درجه حرارت فرهای برقی بیشتر از فرهای گازی است.
  • فر برقی باعث تردتر شدن غذاها می‌شود و برای پخت و پز ، کیک ، نان ، شیرینی نسبت به فر گازی بهتر است.
  • کنترل دقیق و مناسب دما و حرارت در فرهای برقی بوسیله فن موجود در آن ، در مدت زمان پخت باعث پخت غذا به بهترین شکل می‌شود.
  • فرهای برقی تنوع بیشتر برنامه های پخت و پز نسبت به فرهای گازی دارند . برای مثال ویژگی تمیز کنندگی خودکار که به علت دمای بسیار بالا امکان پذیر است در فرهای برقی وجود دارد.
  • فرهای برقی برای پخت و پز خشک بسیار مناسب هستند.

معایب فر برقی:

  • میزان مصرف انرژی برق در فرهای برقی زیاد است.
  • المنت‌های بالا و پایین در فرهای برقی معمولا بعد چند سال نیاز به تعویض دارند.
  • اندازه فر برقی نسبت به نوع گازی کوچکتر است زیرا دیواره‌های داخلی فر ضخیم تر است.

فر گازی چیست؟

فرهای گازی به لوله کشی گاز شهری وصل می‌شود و نیازمند  وجود شیر گاز جدا در آشپزخانه هستند. در فرهای گازی سیم برق تنها برای روشن شدن لامپ مورد نیاز است.

مزایای فر گازی:

  • فرهای گازی در مقایسه با فرهای برقی ارزان‌تر هستند.
  • با توجه به اینکه در ایران گاز ارزان‌تر از برق است هزینه انرژی مصرفی فرهای گازی کمتر از فرهای برقی است.
  • فرگازی با دوام‌تر از فرهای برقی است و هزینه تعمیرات فرهای گازی کمتر از فرهای برقی است.
  • غذا در فرهای گازی نسبت به فرهای برقی کمتر خشک می‌شود.
  • فرهای گازی به سرعت گرم می‌شوند و پس از خاموش کردن به سریعتر خنک می‌شوند.

معایب فر گازی:

  • فرهای توکار گازی تنوع مدل و تعداد برنامه‌های پخت و پز محدود‌تری نسبت به فرهای برقی دارند
  • کنترل دما و حرارت داخل فرهای گازی سخت‌تر از فرهای برقی است زیرا اکثر فرهای گازی دما را یکنواخت نگه نمی‌دارند.
  • جمع شدن گاز و وجود برق(لامپ) داخل فر ، احتمال وقوع حادثه آتش سوزی را افزایش می‌دهد.
  • روشن کردن فرهای گازی به ‌صورت دستی است و تنها در مدل‌های جدید‌تر دارای جرقه زن هستند.
  • معمولا در فرهای گازی امکان روشن شدن همزمان المنت های موجود در بالا و پایین فر وجود ندارد.

فر برقی-گازی چیست؟

در فرهای برقی­­_گازی حرارت مورد نیاز از دو منبع برق و گاز بطور همزمان فراهم می‌شود.

مزایا و معایب فر برقی-گازی:

  • فرهای برقی­گازی با روشن شدن المنت ها در قسمت بالا و شعله گاز از قسمت پایین ، برای ایجاد دما و حرارت لازم شروع بکار میکنند.
  • فرهای برقی_گازی نیازمند شیر گاز جدا هستند که در غیر این صورت دستگاه شامل گارانتی نمی‌شود.
  • فرهای گازی_برقی رطوبت غذا را کاملا از بین نمی‌برند این فرآیند باعث خمیری شدن غذا شده و از ترد شدن غذا جلوگیری می‌کند.
  • فن داکتی مورد نیاز در قسمت برقی باعث پخش شدن شعله های در قسمت گازی فر شده و باعث پخت نامناسب و غیر یکنواخت غذا می‌شود.

 

این مدل فر را میتوانید در بازرگانی ملک با بهترین شرایط خریداری کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.