فر برقی چیست؟
در فرهای برقی یک عنصر گرمایشی وجود دارد. این عنصر به کمک نیروی برق داغ شده و گرمای لازم جهت پخت غذا را تولید میکند. اصولا پخت غذا در فرهای برقی با تابش حرارت و گرما توسط 3 تا 4 المنت موجود در فر بدون هیچ اشعه مضری باعث میشود غذا کاملا پخته شود.
مزایای فر برقی:
- فرهای برقی بهترین جایگزین برای مایکروویو ها هستند که بدلیل وجود اشعه مضر در مدت طولانی باعث آسیب به بدن و سلامتی میشد.
- فرهای برقی با عملکرد یخ زدایی ، پخت و گرم کردن مواد غذایی در کوتاهترین زمان و با کمترین آسیب اولین و بهترین گزینه برای خرید است.
- درجه حرارت فرهای برقی بیشتر از فرهای گازی است.
- فر برقی باعث تردتر شدن غذاها میشود و برای پخت و پز ، کیک ، نان ، شیرینی نسبت به فر گازی بهتر است.
- کنترل دقیق و مناسب دما و حرارت در فرهای برقی بوسیله فن موجود در آن ، در مدت زمان پخت باعث پخت غذا به بهترین شکل میشود.
- فرهای برقی تنوع بیشتر برنامه های پخت و پز نسبت به فرهای گازی دارند . برای مثال ویژگی تمیز کنندگی خودکار که به علت دمای بسیار بالا امکان پذیر است در فرهای برقی وجود دارد.
- فرهای برقی برای پخت و پز خشک بسیار مناسب هستند.
معایب فر برقی:
- میزان مصرف انرژی برق در فرهای برقی زیاد است.
- المنتهای بالا و پایین در فرهای برقی معمولا بعد چند سال نیاز به تعویض دارند.
- اندازه فر برقی نسبت به نوع گازی کوچکتر است زیرا دیوارههای داخلی فر ضخیم تر است.
فر گازی چیست؟
فرهای گازی به لوله کشی گاز شهری وصل میشود و نیازمند وجود شیر گاز جدا در آشپزخانه هستند. در فرهای گازی سیم برق تنها برای روشن شدن لامپ مورد نیاز است.
مزایای فر گازی:
- فرهای گازی در مقایسه با فرهای برقی ارزانتر هستند.
- با توجه به اینکه در ایران گاز ارزانتر از برق است هزینه انرژی مصرفی فرهای گازی کمتر از فرهای برقی است.
- فرگازی با دوامتر از فرهای برقی است و هزینه تعمیرات فرهای گازی کمتر از فرهای برقی است.
- غذا در فرهای گازی نسبت به فرهای برقی کمتر خشک میشود.
- فرهای گازی به سرعت گرم میشوند و پس از خاموش کردن به سریعتر خنک میشوند.
معایب فر گازی:
- فرهای توکار گازی تنوع مدل و تعداد برنامههای پخت و پز محدودتری نسبت به فرهای برقی دارند
- کنترل دما و حرارت داخل فرهای گازی سختتر از فرهای برقی است زیرا اکثر فرهای گازی دما را یکنواخت نگه نمیدارند.
- جمع شدن گاز و وجود برق(لامپ) داخل فر ، احتمال وقوع حادثه آتش سوزی را افزایش میدهد.
- روشن کردن فرهای گازی به صورت دستی است و تنها در مدلهای جدیدتر دارای جرقه زن هستند.
- معمولا در فرهای گازی امکان روشن شدن همزمان المنت های موجود در بالا و پایین فر وجود ندارد.
فر برقی-گازی چیست؟
در فرهای برقی_گازی حرارت مورد نیاز از دو منبع برق و گاز بطور همزمان فراهم میشود.
مزایا و معایب فر برقی-گازی:
- فرهای برقیگازی با روشن شدن المنت ها در قسمت بالا و شعله گاز از قسمت پایین ، برای ایجاد دما و حرارت لازم شروع بکار میکنند.
- فرهای برقی_گازی نیازمند شیر گاز جدا هستند که در غیر این صورت دستگاه شامل گارانتی نمیشود.
- فرهای گازی_برقی رطوبت غذا را کاملا از بین نمیبرند این فرآیند باعث خمیری شدن غذا شده و از ترد شدن غذا جلوگیری میکند.
- فن داکتی مورد نیاز در قسمت برقی باعث پخش شدن شعله های در قسمت گازی فر شده و باعث پخت نامناسب و غیر یکنواخت غذا میشود.
این مدل فر را میتوانید در بازرگانی ملک با بهترین شرایط خریداری کنید.