تفاوت سولاردام با مایکروویو
در مایکروفر ابزاری به نام مگنترون تعبیه گردیده که امواجی با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می کند .
این امواج پس از برخورد با دیواره فلزی محفظه پخت منعکس شده و بر روی ماده غذایی متمرکز می شوند.
این امواج به دلیل فرکانس بالای خود موجب نوسان و جنبش مولکول های آب درون ماده غذایی می گردد.
جنبش مولکول های آب که به میلیون ها بار در ثانیه می رسد
به مولکول های ماده غذایی نیز سرایت کرده و آن ها را به حرکت درمی آورد
و در نتیجه برخورد مولکول ها با یکدیگر و اصطکاک بین آن ها دمای ماده به سرعت بالا می رود.
سولاردام فناوری ابداعی کمپانی ال جی است
که در واقع ترکیبی از فناوری مایکروویو و امواج گرمایشی نوری می باشد .
در سولاردام ،سیستم پخت مایکروویو وجود دارد اما المنت های نوری نیز به سیستم اضافه گردیده است .
در بالای محفظه پخت فر سولاردام یک هیتر ذغالی قرار گرفته است .
این هیتر نوعی المنت نوری است که در داخل آن رشته های زغال قرار گرفته
و امواج نورانی با گرما و عمق نفوذ بسیار بالا تولید می نماید .
علاوه بر هیتر زغالی در قسمت بالا ، در کف محفظه پخت نیز یک سیستم مگاهیتر شامل چند نوع هیتر سرامیک و هالوژنی تعبیه گردیده
که امواج گرمایشی نورانی را از سمت پایین به مواد غذایی می تابانند.
محفظه پخت نیز در سولاردام بر خلاف دستگاه های متداول که به شکل چهارگوش می باشند،
به صورت مدور و استوانه ای ساخته شده تا امواج گرمایی را بهتر بر روی مواد غذایی منعکس نماید.
اما ماکروفر تنها توسط امواج مایکروویو عمل پخت را انجام می دهد
اما در سولاردام ترکیب مایکروویو و امواج گرمایشی نور است
که این عمل را به انجام می رساند. این ترکیب موجب می گردد تا دمای ماده غذایی در مدت 5 دقیقه به 320 درجه برسد .
این سرعت گرم شدن موجب می گردد تا سرعت پخت تا سه برابر آون های المنتی معمولی و تا 1.5 برابر فر مایکروویو گردد .
به همین جهت سرعت بالای پخت موجب می شود تا مواد مغذی موجود در غذا بیشتر حفظ شده و غذا مغذی تر و خوش طعم تر گردد