نگهداری فر برقی
نگهداری فر با یک نظافت کامل
یک راهکار مفید برای نگهداری فر این است که فر خانه خود را به دقت تمیز کنید و این وسیله را همیشه تمیز نگه دارید. برای نظافت داخل یک فر نیازمند یک دستکش، مقداری جوش شیرین و اندکی آب و سرکه سفید هستید. زمانی فر را تمیز کنید که ساعتهای زیادی از استفاده آن گذشته باشد و فر کاملا خنک شده باشد.
تمامی قفسهها و سینیهای داخل فر را بیرون آورید و مخلوط سرکه و جوش شیرین را با اسپری به تمام نقاط فر اسپری کنید. مکانهایی که فکر میکنید احتمال چرب شدن بیشتر است، کمی بیشتر از این محلول داخلش اسپری کنید بعد از چند دقیقه با کمی آب و یک دستمال مرطوب کل مناطقی که اسپری کرده بودید را تمیز کنید.
ین کار هیچ لک چربی به جا نمیگذارد و بدنه داخلی فر به طور کامل تمیز میشود. این کار را به کمک نوشابههای گازدار نیز میتوانید انجام دهید. یکی دیگر از روشهای نگهداری و همچنین نظافت فر این است که یک ظرف حاوی سرکه سفید را داخل فر قرار دهید و فر را با دمای تقریبا بالا برای مدت نیم ساعت روشن کنید. بخار سرکه به داخل تمامی مجاری و دستگاههای داخلی فر نفوذ کرده و آن را به خوبی تمیز میکند. بعد از خاموش کردن و خنک شدن فر میتوانید با یک دستمال مرطوب تمامی آثار چربی را از فر پاک کنید.
نگهداری از سینی فر
در صورتی که سینی فر شما دچار خراشیدگی شود، تمامی مواد غذایی که داخل آن قرار میدهید به آن میچسبد و کیفیت غذا را کاهش میدهد. بنابراین فراموش نکنید که از این سینیها به دقت مراقبت کنید تا لعاب آن از بین نرود.
یک راهکار عالی برای نگهداری از سینی فر این است که قبل از مصرف از کاغذهای روغنی در کف سینی استفاده کنید یا این که هنگام پخت غذاهایی که احتمال نشت روغن در آنها است، یک ورقه فویل آلومینیومی داخل سینی بیندازید به این ترتیب سینی دیگر نیاز به شستن ندارد.
نکات ایمنی برای نگهداری فر
هرگز هنگام استفاده فر درب آن را باز نگذارید. این کار سبب اتلاف انرژی میشود. همچنین فرهای گازی نسبت به فرهای برقی مصرف برق بسیار کمتری دارند و برای خانه بسیار باصرفهتر هستند.
لولهها المنتی و همچنین گرما بخش فرها بسیار حساس هستند. هنگامی که داخل فر را تمیز میکنید از وسایل نوک تیز مانند چاقو یا سیم ظرظشویی برای از بین بردن لکهها هرگز استفاده نکنید تا این لولهها دچار آسیب دیدگی نشوند.
در صورتی که فر توکار استفاده میکنید حداقل 5 الی 10 سانتیمتر فر را از دیوار پشتی خود فاصله دهید و محلی برای خروج گرمای اضافی بگذارید. بیشتر فرها معمولا سیخهای جوجه گردان دارند. توجه کنید زمانی که از این سیخها استفاده نمیکنید، داخل فر قرار ندهید و آن را روشن نکنید. شیلنگهای استیل ایمنی بسیار بیشتری نسبت به شیلنگهای پلاستیکی دارند. تا جایی که امکان دارد، سعی کنید از شیلنگهای استیل برای فر و اجاق گاز خود استفاده کنید.
راهکار هایی برای نگهداری از فر برقی در آشپزخانه را می توانید در سایت بازرگانی ملک جستجو کنید.