یخ زدایی با فر توکار
یکی از امکاناتی که در فر های توکار وجود دارد
یخزدایی میباشد.
البته باید توجه فرمایید
این قابلیت بشتر در فرهای تمام برقی وجود دارد
ولی در فرهای گازی با توجه به زمان زیاد گرم شدن
فر این قابلیت وجود ندارد.
یخزدایی یعنی گرمکردن غذای منجمد بدون پختن آن.
این کار باید با توان کمتری انجام شود
تا نتیجه طوری نباشد
که قسمتهای بیرونی غذا بپزد
و قسمتهای درونی آن منجمد یا خام بماند.
پس باید کمی صبور باشید
و توقع سرعت بسیار بالا رو نداشته باشید.
یخ زدایی با فر توکار
گرم کردن غذا در دمای اتاق به مدت بیش از یک یا دو ساعت میتواند
باعث رشد باکتریهای خطرناکی در غذا شود
که در اثر خوردن آن شما را دچار بیماری میکنند.
پس اگر فر توکار دارید
میتوانید این کار رو بسیار آسان انجام دهید.
قبل از یخ زدایی با فر توکار :
مواد غذایی رو حتما از بسته بندی خارج نمایید
و ماده غذایی را درون سینی فر یا ظروف نشکن و یا نسوز قرا دهید
که یخ آب شده درون محفظه دستگاه چکه نکند.
گرم کردن مواد با فر توکار :
اصولا یخ زدایی مواد غذایی را با تمام فرهای توکار برقی میتوانید انجام دهید
حتی اگر به صورت پیشفرض برنامه ای برای یخ زدایی تعریف نشده باشد.
البته کمی ممکن است
تایم یخزدایی با توجه به حجم مواد غذایی متفاوت شود
ولی به صورت کلی شما میتوانید
دمای داخلی فر را 80 درجه سانتی گراد قرار دهید
و مدت زمان را بر روی 20 دقیقه تنظیم نمایید.
توجه فرمایید حرارت داخل فر را برای افزایش سرعت بالاتر نبرید
که با توجه به پخت روی مواد غذایی
در هنگام طبخ باعث سوختن روی آن می شود
سعی کنید حتما پس از یخ زدایی شروع به پخت کرده
و مواد غذایی رو به حال خود و در فضای آشپزخانه قرار ندهید…