سنسور میت پراب

سنسور میت پراب

سنسور میت پراب

شاید در زمان خرید فر با این عنوان زیاد برخورد نموده باشید.

ما در اینجا سعی خواهیم نمود تا شمارو بیشتر با این سنسور آشنا نماییم.

این آپشن معمولا در فر های برقی موجود میباشد.

میت پراب ( Meat Probe ) یا همان حسگر پخت گوشت معمولا در فر های برقی موجود میباشد .

میت پراب سنسوری است که از طریق یک سیم با روکش مقاوم به حرارت از یک سو به برد الکترونیکی و از سویی دیگر به ماده غذایی متصل است . و بتواند این میزان دما را از طریق نمایشگر به سزآشپز نمایش دهد .

سنسور پخت غذا یا میت پراب برای پخت گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی مورد استفاده قرار می گیرد.

 میت پراب در ترجمه تحت الفضلی آن میله گوشت میباشد. 

در استفاده از فر یکی از مهمترین نکاتی که برای ما مهم است ،

که مرغ یا گوشت درون فر مغز پخت شده است یا خیر .

و چه زمانی میتوانیم آن را از فر خارج کنیم ، یا حتی اگر یادمان رفت که غذایمان را از فر خارج کنیم .

هیچ سرآشپزی علاقه ندارد که هنگام صرف شام یا ناهار

با غذای خام و یا سوخته مواجه شود .

 

استفاده از این سنسور در فر توکار به این ترتیب است که ابتدا نوک تیز فلزی را داخل غذا فرو برده به طوری که نوک سنسور در مرکز مواد غذایی قرار گیرد.

سپس سر دیگر سنسور که دارای فیش می باشد

را داخل سوکت مخصوص که در بدنه فر تعبیه شده است قرار می دهید.

( دما بر روی صفحه، نمایش داده می شود.) جنس این سنسور از سیلیکون نسوز می باشد

و تحمل دمایی این سنسور تا 300 درجه سانتیگراد است.

 

میت پراب مدتیست

که به یکی از آپشن های ضروری فر های آشپزخانه تبدیل شده

و نبود این حسگر فقط در فر های ارزان قیمت بازار میتوان دید .

و بسیاری از فر هایی که در رده لوکس و میان رده هستند معمولا مجهز به حسگر پخت گوشت نیز هستند .

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.